Montag, 3. Februar 2014

Jeans S/S 2014

Bu yazimda Ilkbahar/Yaz ayinda trendlerinde yerini alan ve her zaman hayatimizda olan Jeans bu sezondada bizi yanliz birakmiyor.
Jeans yani Kot Pantolon ilk Isci kiyafeti olarak Levi Strauss isimli beyefendi tarafindan Isciler icn yapilmistir.Dayanikli ve uzun süre kulanmalari icndi.

Günümüze kadar gelen ver her yil bizi yanliz birakmayan ve hic bir zaman modasi gecmeyen bir kumas haline gelen denim bu sezondada degisikliyle bizi yanliz birakmicak.









 Donna Karan 

DKNY bu sezon yine benim favorilerim arasinda ... hic bir zaman kendi cizgisinden ödün vermeyen tasarimci bu sezondada ayni muhtesemligini ve farkliligini korumus. S/S 014 Koleksiyonunda denim yani Jeans agirlikli parcalar bulunuyor,genelde genclere hitap eden tasarimci kombinlerini Trenchcoat ve Spor sapkalarla kobinlemis 




Balmain


Balmain markasina hep hayran kalmisimdir ... ama Olivier Rousteing markanin basina gectiginden beri bu hayranligim iki katina cikmistir.Onun tasarimlari Balmain cizgisinden cikip cok farkli,eglenceli,siradiasi ve adeta ben burdayim diyen bir yere gitmistir.Bu sezon en cok konusulan Koleksiyonlar arasinda yerini almistir.
Denim konusundada kendini kanitlayan tasarimci yine kendi degisik cizgisinden cikmamistir.


Chanel


Karl Lagerfeldin adi altinda olan Chanel markasi yine her degisime hazir oldugunu bu sezonda kanitlamistir.
Her sezon yeni bir sekilde ama hic bir zaman Chanel cizgisinden ödün vermeyen tasarimci bu Koleksiyonadada degisikligi ve Chanelin isimini koruyarak herkezi büyülemistir.
Cowgirl tarzinda olan Koleksiyonu cok ama cok hosuma gitti.Zerafeti unutmayan Karl Lagerfeld yine Chanel markasinin adina yakisacak bir Koleksiyon hazirlamis.



Valentino


ve gelelim son parcaya Valentino. Bu Markanin adini duydugmuzda eminim herkez hemen hemen beklentisi ayni oluyor.Kadinsi,sexy.masum ,gösterisli ve degisiklik bir arada bulunduran parcalar.Valentino bu seferde beni yanitmadi ve kendine yakisan bir sekilde denimi kulandi. Hem Zerafet iceren hemnde degisik olan bu parcalara ben hayran kaldim. Cok zarif kumaslarlan birlikde kulanilan o Spor ve sert denim kumasi beni büyüledi ... gece veya gündüz olsun her sekilde kulabilecegimiz kombinler. 



Umarim Denim hakkimdaki bu yazimi severek okurusunuz.
Görüsmek üzere 


xoxo Melek








Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen